fredag 28. januar 2011

Januarhelg


Da var det helg igjen, herlig:)

I går var jeg på interiørmessa i Lillestrøm sammen med to Lille Martine-jenter. Var veldig mye fint å se og kjøpe, like spennende hver gang:D

I helgen skal vi male ferdig siste rest av gulvet. Vi skal også i barnebursdag og vi skal slappe av i sofakroken ;)Kos dere denne siste helgen i januar!

8 kommentarer:

 1. Synd jeg bor så langt vekke fra kjekk messe...
  GOD HELG til deg også :)
  Klem

  SvarSlett
 2. kan ikke annet en misunne skjønne katten som har den kongeplassen oppå peisen! skulle gjerne hatt en fast plass oppå peisen jeg også;o)

  SvarSlett
 3. Åh, så fint det ble med hvitt gulv.. Har lyst på , men byttet gulv til en brun parkett som kostet flesk, så jeg vet en som kommer til å få sjokk om jeg så mye som nevner at jeg vil male det, så det vil nok bli slik her hos oss. Ta gjerne en titt inne hos meg:) Jeg la meg til som følger av bloggen din, fint hus, fin stil og fine bilder.
  Klem J.

  SvarSlett
 4. God helg til deg og Marte-mor;)
  Kos dere ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Hei Marte
  Hørtes veldig kjekt ut med en tur på interiørmessa.
  Fine bilder du viser og skjønne pusen ღ ser ut
  som den koser seg godt... Ønsker deg en fin fin
  helg videre. Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Hei igjen Marte :)
  Glemte helt å svare på spørsmålet ditt! – ang min lille Pomeranian hund, Bamse :) Jeg syns ikke det er så mye jobb, han er liten og lett – men samtidig en ”hund”, hvis du skjønner? Mange i denne rasen er veldig til å bjeffe, men det er fordi de er så søte at de kommer unna med nesten alt! Men min går det veldig greit :) Han er en drøm å ha med på tur, selv med små bein kan han gå ganske langt hvis man vil. Rasen er liten, så det koster ikke så mye i mat. Klipper klørne et par ganger i måneden og stusser litt ellers. Skulle sikkert vært flinkere til å børste og kamme han – men jeg liker at han er litt ruffsete :)) Jeg har han med over alt (ikke på butikker da) enten i bånd eller så tar jeg bare han i arma :) Jeg kan absolutt anbefale denne typen rase. For noen år siden hadde jeg en Schæferhund – det var mye mer stell med han og ikke alltid like lett å ta han med. Du må bare spørre igjen hvis det er mer du lurer på, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. Klem fra Mette

  SvarSlett
 7. WOW så hvitt og lekkert det ble!!!!!!
  Nydelig blogg du har!!!
  God helg til deg :-)

  SvarSlett
 8. Ble kjempe fint med hvitt gulv!
  Ønsker deg en fin helg:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails