søndag 8. mai 2011

Baking og besøkI går kveld/natt lagde en venninne og jeg rosa og hvite cupcakes til en konfirmasjon som foregikk i dag :) Beklager stygge bilder, men lyset er ikke alle tiders klokken ett på natten:P


I dag har det vært sol og varmt :D Vi fikk lunsj-gjester, så da ble det litt fruktsalat og muffinsrester i solveggen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra grilling og koselig selskap, Tussi er nybadet og vi skal se film. Håper alle har hatt en flott søndag, og tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på festbord-innlegget! Grisen og kaninene festet faktisk helt til i morges ;)


Klem

11 kommentarer:

 1. Flotte!!

  Første gang jeg er innom deg. Men her kommer jeg gjerne tilbake. Liker stilen din og bildene dine meget godt!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 2. Utrulig flotte cupcakes, Marte! :-) Flinkis!!

  SvarSlett
 3. Kjempefine muffins!
  Ha en finfin ny uke.
  Klem Hanne Mette

  SvarSlett
 4. Så flinke dere er!! Regner med de passet flott inn på den store dagen til frk A:))

  SvarSlett
 5. håper du justerte litt på pynten på restemuffinsene da:) hahaha!

  SvarSlett
 6. Hei søta! Takk for koselig kommentar om spisestuen og jordbærene. Anbefales som litt kveldskos i varmen:-) Så utrolig fine cupcakes du har bakt, de så helt profesjonelle ut. Skulle gjerne vært å smakt på en. Kjempelekkert med greengate og musliskålene, me like!

  En en super kveld du også!

  SvarSlett
 7. Jeg kan fortelle at de smakte like herlig som de så ut!! :) Stesønnen min spiste seg helt trillrund og sa det var det beste han har smakt ;)

  SvarSlett
 8. For noen nydelige cupcakes! Og ikke minst herlig blogg! Glad jeg fant denne:-) Her skal jeg kose meg.. Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 9. Hei hei!
  Fant bloggen din via en annen, og for en NYDELIG blogg du har! Jeg har lagt meg til som følger, for her skal jeg virkelig ta en nærmere titt :) Superfine bilder du tar!
  Ha en nydelig onsdag!
  klem Nina

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails