onsdag 25. august 2010

Bursdagsfeiring!


Nå er det jammen lenge siden jeg har oppdatert bloggen! Skal bli flinkere om en ukes tid når ting er ferdigmalt her hjemme:)

På mandag var vi på en dobbel bursdagsfeiring til to av mine tantebarn. Kjempekoselig:)


Se den kule Toy Story-kaka! Namnam...



Og ja, alle kakene var like gode som de ser ut ;)

Nå skal det males og ryddes her, ha en fin kveld! =)


lørdag 14. august 2010

Fotoshoot


Her i gården kommer det få bilder fra huset for tiden.. Alt er bare kaos og rot, med verktøy, planker og maling samme hvor du går!

Ellers er det vel lite nytt å melde om på interiørfronten... På nettbutikkfronten derimot, der skjer det saker og ting! For et par dager siden hadde vi en liten fotoshoot, og jeg tok blant annet mange bilder av søte, søte Kasper! Det er gutten til Wivi med den flotte bloggen Wivis Hjem :)


Kommer sikkert flere bilder fra denne dagen etter hvert ;) Jeg kan også meddele at lillemartine.no har fri frakt ut august, og at et nytt parti med Bruka-postkasser kommer inn igjen like over helgen!


Ha en strålende lørdagskveld alle sammen =)


torsdag 12. august 2010

Barnebilder


Da vi var i Göteborg på vei til Danmark fant jeg tidenes søteste Elsa Beskow-barnebilde inne på en interiørbutikk, men tror du de hadde flere igjen? Neeeida. Tror du de solgte utstillingen? Neeeida.

Jeg fant ikke noe lignende i Danmark, så jeg bestemte meg for å dra innom på tilbaketuren for å spørre/mase om å kjøpe utstillingsbildet en gang til. Hva tror du vi møtte i døra da vi gikk inn i butikken? Et gammelt, norsk ektepar med bildet "mitt" under armen! Buhuu..

Da vi kom hjem fra ferie søkte jeg litt rundt og fant til slutt en nettbutikk som solgte disse plakatene. Så nå har plakaten blitt min og fått en Ikea-ramme, mangler bare plasseringen på veggen! Hurra :)


Kjøpte noen mindre bilder også, men de har ikke fått ramme ennå. Nå blir det salat og TV-kos, snart begynner Allsang på Grensen :)


 Kos dere i kveld :)


mandag 9. august 2010

Nytt rom!

Hei og hopp!

Her i Trondheim har vi hatt en varm og solrik helg, godt :) Men jeg gleder meg veldig til den kalde høsten kommer for fullt!

Oppussingen holder fremdeles på her i gården, og vi har ikke kommet spesielt langt... Det eneste som begynner å bli ferdig er gjesterommet/rommet mitt. Mangler en Hemnes-kommode, men den blir litt billigere i neste års Ikea-katalog (som kommer om nøyaktig en uke!), så jeg får vel vente...

Her er en sniktitt på rommet foreløpig. Vurderer rødt og lyseblått som hovedfarger =)


Ha en fin mandagskveld alle sammen! =)


fredag 6. august 2010

Fargeglade klær!


Jeg må bare vise dere noe herlig:







Høstnyheter fra Me Too! Se mer på lillemartine.no :)

Goood helg alle sammen =)

onsdag 4. august 2010

Isvann


Her i huset er det fremdeles oppussing som står i høysetet, og det merkes! Maling, avispapir, diverse snekkerutstyr +++ samler seg opp over alt... Kjedelig mens det pågår, men det blir bra til slutt :)

Gulvet på rom nr. 1 er ferdig, men det bør vel tørke noen ekstra dager før møbler settes inn... Måtte bare prøveplassere en ting alikevel ;) Det er et gammelt nattbord som pappa lagde på skolen i 1965. Malte det nettopp i fargen isvann!


Heldigvis er det ikke rot rundt sofaen, så her kan vi kose oss på kveldene når mørket inntar Trondheim.



I kveld har jeg lagt ut en del høstnytt på Lille Martines nettbutikk, ta en titt på lillemartine.no =)


søndag 1. august 2010

Helg og oppussing


I går var to av mine søte tantebarn her i noen timer på formiddagen. Ettersom været var lite sommerlig koste vi oss inne med tegnefilm og boller :) Koselig!


Ellers har vi startet oppussingen og fartet litt rundt i helgen. Mangler bare ett strøk gulvmaling på det ene rommet, ser veldig fram til å innrede det :D Bilder kommer nok etter hvert ;)



Sigfred har blitt en liten linselus gitt! Men det gjør vel ingenting ettersom han er så fotogen ;)
I morgen starter hverdagen igjen, og jeg ser frem til å jobbe med nettbutikken! Allerede denne uken kommer det superflotte nyheter, så følg med alle mann!

Nyt de siste timene av helgen :)

Related Posts with Thumbnails