onsdag 4. august 2010

Isvann


Her i huset er det fremdeles oppussing som står i høysetet, og det merkes! Maling, avispapir, diverse snekkerutstyr +++ samler seg opp over alt... Kjedelig mens det pågår, men det blir bra til slutt :)

Gulvet på rom nr. 1 er ferdig, men det bør vel tørke noen ekstra dager før møbler settes inn... Måtte bare prøveplassere en ting alikevel ;) Det er et gammelt nattbord som pappa lagde på skolen i 1965. Malte det nettopp i fargen isvann!


Heldigvis er det ikke rot rundt sofaen, så her kan vi kose oss på kveldene når mørket inntar Trondheim.I kveld har jeg lagt ut en del høstnytt på Lille Martines nettbutikk, ta en titt på lillemartine.no =)


5 kommentarer:

 1. Kjempe fin farge på nattbordet. Tilbringer kveldsmørket i sofaen her også.. Det virker veldig som høst her nord. Koselig,selvom jeg har savnet en ordentlig sommer.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 2. Hei Marte
  Tusen takk for svar ang hylla di :) veldig fin… Ja, det er spennende når oppussingen begynner å nærme seg slutten, det er dag det som er gøy begynner :) herlig tid…. Ser i alle fall veldig fint ut, så jeg gleder meg til å se mer… Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. For en koselig blogg du har. Fine bilder og god smak. Legger meg til som følger jeg. :)
  Hanne Mette

  SvarSlett
 4. Heihei:)
  Så fin blogg du har!! Nydelige bilder!!

  Klem Anita B

  SvarSlett
 5. eirintei@msn.com26. juni 2013 kl. 10:27

  Heia. Googlet fargen isvann, og kom til bloggen din. Da du har malt et nattbord i denne fargen. Nydelig blogg. Tar sjansen på å spørre om du vet fargekoden på isvann?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails