tirsdag 15. juni 2010

Hjemme igjen!


Den siste uken har vi tilbragt i en leilighet like utenfor Alicante i Spania. Sol, bading, strandliv, sol, varme, shopping, sol, restaurantbesøk, sightseeing, sol og sommer! Herlig! Det er iallefall langt fra været og føret her i Trondheim...regn og ni grader!

Viser noen bilder fra den koselige ferien:)Da vi kom hjem fant jeg en kjempekoselig pakke i postkassen:) Den var fra Marianne med den herlige bloggen Hverdagslykke. Jeg var så heldig å vinne Giveaway hos henne før vi reiste! Tusen takk, pakken var så flott og rammen var kjempesøtHåper alle har hatt og får en ny fin uke! Her blir det jobbing og fotball-VM=)

 

6 kommentarer:

 1. Oj, dette var fristende bilder! - så deilig det må ha vært... ja sommer er det dårlig med her! Skulle gjerne vært en uke å varmet meg opp :) Gratulerer med den flotte premien, kjempeflott! Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem igjen! Deilig å få ladet batteriene med en liten ferie. Gleder meg til strendene her i mandal kan taes i bruk også.

  SvarSlett
 3. Det så jammen herlig ut! Så bra at dere har hatt en fin tur. Jeg vil også ha sol og varme! ...måtte sola finne veien til trøndelag etter hvert... Erlend dro til barnehagen med vinterlue og ullvotter i dag morges.

  SvarSlett
 4. Velkommen heim til våte, kalde Trøndelag.... kunne vel tatt sola med dåkker.... Regne med det va en som va glad dåkker endelig kom:)

  SvarSlett
 5. Herlige bilder, man kan godt drømme seg bort i dem.... men i da har sola vært her også, så kanskje sommeren har kommet:-)

  SvarSlett
 6. Åhh, for noen herlige bilder. Lengter bare ikke mer etter sommeren nå nei! Heldige dere! Lurer på når været skal bli bra her i Trondheim?? Det er jo så tragisk! Hjæælp!

  Ha en fin dag snuppa! Klem klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails